torstaina, toukokuuta 10, 2007

Katse eteenpäin

Ajattelin iltapäivällä jostain syystä sellaista asiaa, että onkohan mun jutut viime syksynä virkavapaalla ollessani ja nyt keväkaudella töitä paiskiessa olleet jotenkin laadullisesti erilaisia? Mitä mieltä olet? Se kiinnostaa mua, koska jos eroa on, se kertoo varmasti aika paljon ympäristön vaikutuksesta mun päivittäiseen ajatteluun. Laita siis commenttia tulemaan.

Mun edellinen sunnuntaisaarna Tuomiokirkossa on ollut - usko tai älä - helmikuussa 25.2.! Olihan siinä välissä pitkäperjantain saarnavuoro, mutta jotenkin erikoiselta tuntuu silti. Seuraavan kuukauden aikana asia ehkä korjaantuu. Mulla on tulossa neljä saarnavuoroa tasaisesti kahden viikon välein: äitienpäivänä 13.5., helluntaina 27.5., kesän kivoimpana päivänä 10.6. ja juhannussunnuntaina 24.6. Nämä on siis sunnuntain klo 10 messuja Tuomiokirkossa. Jokaisen messun jälkeen on kirkkokahvit ja saarnajatkot. Juhannusta lukuunottamatta mulla on lisäksi kyseisinä viikonloppuina lauantain iltakirkko klo 18. Tervetuloa kuulemaan ja osallistumaan!

Mulla on myös mielessä, että ensi keskiviikkona 16.5. vietetään Kryptan Kohtaamispaikassa jonkinlaista pientä kevätjuhlaa suvivirren ja stipendien jaon merkeissä. En tosin vielä yhtään tiedä, kuka niitä stipendejä jakaisi, mutta varmaan keskiviikkoon mennessä se valkenee.

Ja laitetaan sekin jo ennakkotietona kaikille ystäville ja tutuille, että aion pystyttää telttakatoksen Tuomiokirkon tapulin viereen sunnuntaina 10.6. iltapäiväksi. Olet tervetullut silloin a) klo 10 messuun, b) messun jälkeen Kryptaan kirkkokahveille ja saarnajatkoille ja c) viettämään kesäistä iltapäivää ystävien ja musisoinnin merkeissä. Mulla on silloin syntymäpäivä 46 v, mikä on kuitenkin vain tekosyy juhlia kesän alkua. Lahjoja ei saa tuoda, mutta keksin kyllä jonkin hyvän kohteen, johon voi halutessaan lahjoittaa.

Hesarissa oli tänään juttu Tuomiokirkon rukoushetkistä. Toimittaja soitti eilen iltapäivällä ja tehtiin treffit heti kirkolle. Laadin rukoushetkille mainoksen, joka oli kiinnittänyt huomiota:
LET US
sing praises!
Jesus is our
ROCK,
HALLELUJAH!

Että sellaista tänään. Huomenna mulla on omat rukoushetkivuorot klo 17 ja 18, sekä lauantaina 10, 11 ja 12. Jos haluat tulla mukaan laulamaan, ilmoittaudu vaikka tekstarilla!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Kysyit palautetta. Mielelläni annan, koska kysymyksesi oli hyvä. En halua sitä kuitenkaan kirjoittaa enkä varsinkaan julkisesti. Ei sillä, että se olisi negatiivista, mutta palaute on henkilökohtaista eikä minusta sen vuoksi blogiin annettavaa. Eli kun tapaamme, niin jos haluat, voin muutaman sanan sanoa.
T.tiistaihin

Arto kirjoitti...

Onhan se hyvä, että blogin lukijat pitää huolta mun yksityisyydestä, kun en itse sitä osaa varjella :-)
Totta puhuen, tietysti keskustelu on aina monin verroin antoisampaa kuin pelkkä bloggailu, joten odotan kiinnostuksella.

Anonyymi kirjoitti...

Enpä ole varsinaista eroa huomannut.

Muuten, mainos oli aika hyvä!