torstaina, syyskuuta 14, 2006

Evinrude ja HIFK-Jokerit


Anteeksi nyt vaan Sinulle, joka toivot saavasi lukea tästä jotain mieltä ylentävää. Olin sunnuntaina Tiinan ja Alissan kanssa Varsasaaren mökillä ja otin pari kuvaa perämoottorista, jonka olisin valmis myymään edullisesti tarvitsevalle.

Kyseessä on Evinrude Worktwin Fifteen eli 15-heppainen, ihan hyvässä käyttökunnossa oleva vehje. Se jäi ylimääräiseksi, kun veljenpoika Jimi otti meidän veneen haltuunsa (kiitos Jimi!) ja hommasi siihen uudemman koneen perään. Eli tällä hetkellä Evinrude seisoo tyhjän panttina Varsasaaren mökin komerossa. (Varsasaari on Westendin edustalla oleva Helsingin kaupungin omistama mökkisaari n. 200 metriä mantereesta eli saareen pääsee hyvin soutuveneellä.)

Moottorilla on ajettu viimeksi viime kesänä, jolloin se toimi ihan moitteettomasti. Otin yhden kuvan kopan sisältäkin, josta näkyy, että letkut ja koneisto on ihan siistissä kunnossa. Moottori toimii valmiilla seoksella eli 95-bensalla, johon on lisätty 2% 2-tahtiöljyä. Kanisterin saa kaupan päälle.


Ja sitten seuraavaan päivän aiheeseen: SM-liiga alkaa HIFK:n ja Jokerien paikalliskamppailulla. Hirschovitsin Kimi oli tänään näyttävästi esillä sekä Hesarissa että Iltiksessä, eikä syyttä. HIFKin fanit kävi kai aika kuumana viime keväänä, kun siirtouutinen tuli julki. Kimi on pelannut junnusta lähtien samassa seurassa, joten aika isosta henkisestä hypystä on tietysti kyse. (Itse asiassa siirto hellareista lutkuihin tuntuu tämän rinnalla herättävän paljon vähemmän pulinaa!) Ja katsomo tulee osoittamaan mieltään. Kun Ville Peltonen teki saman, joku innokas roikotti katsomossa Ville Peltosta esittävää nukkea hirressä. Tekis mieli mennä katsomaan matsia vaikka piippuhyllyltä, mutta valitettavasti olen luvannut viedä Alissan ja luokkakaverinsa Vilman Agricolaan mukulamessukuoron harjoituksiin. No, laitoin Kimille kuitenkin rohkaisevan tekstarin. Koen perhepappina pientä painetta esirukoustukeen... (Jokerit, HIFK)

Ei kommentteja: