tiistaina, lokakuuta 07, 2008

Kuus-kolme

HIFK rökitti Jokerit tänään Areenalla 6-3, vaikka eka erä meni täysin narreille. Toisen erän alkuun jäälle luisteli täysin toinen ifk. Olis mielenkiintoista tietää, mitä Jalonen sanoi pukukopissa. "No niin. Nyt ollaan saatu ne uskomaan, että me ei osata pelata. Voidaan aloittaa."

Maanantaina olin taas pitkästä aikaa mökillä, tällä kertaa risuja katkomassa ja sahaamassa. Edellisen yön myrsky painui itään ja päivä oli oikeastaan huikaisevan kaunis, niin kuin syksyllä vain voi olla. Toinen viikkovapaapäivä eli tiistai meni kiinnostavien, mutta samalla työllistävien suunnittelupalaverin parissa. Helsingin kirjamessujen jo perinteinen kirjamessukirkko pidetään taas sunnuntaina 26.10. klo 10.30 Messukeskuksessa. Olin suunnittelussa mukana, vaikka en nyt sitten pääsekään itse toteuttamaan tapahtumaa, kun joudun samaan aikaan tulkaamaan amerikkalaista piispa Hansonia Tuomiokirkossa. Castrenin Helena otti liturgin tehtävästä kopin ja Päivi Hirvosen ja Antti Vuoren hyvällä ennakkosuunnittelulla siitä tule kiva tilaisuus.  

Lounastapaamisen aiheena oli tammikuussa Helsingin seurakuntayhtymän tiloissa järjestettävän päiväseminaari Kristinusko Suomessa nyt. Ehkä, jos muistan, laitan tännekin siitä jonkun linkin myöhemmin. Iltapäivällä katsottiin sitten ennakkoon tämän vuotisen Global Leadership Summitin luentoja ja mietittiin niihin juontoja. Ihan mielenkiintoista ja innostavaa tavaraa sieltä on jälleen tulossa. GLS pidetään siis 7.-8.11. ja ilmoittautuminen osoitteeseen www.willowcreek.fi.

Huomenna keskiviikkona päivä alkaa klo 7.15 Agricola-projektin työntekijäpalaverilla, jatkuu 9-12 Tuomiokirkon aluetyön kokouksella, sitten 13-16 Tuomiokirkon papiston kokouksella ja päättyy klo 18-20 Kryptan tilaisuuteen, joka on Sarasvuon Jarin toivomuksesta otsikoitu: Rukouksia itsesäälin, katkeruuden ja masennuksen diabolos-voimien häätämiseksi. Musiikista vastaavat Mikko Helenius (urut) ja Jukka Orma (sähkökitara). Ovat luvanneet soittaa jotain rokkihenkistä, ehkä Elvistä. Aika mielenkiintoinen ilta siis tulossa siitäkin! (Tsekkaa kohtaamispaikkanakrypta.blogspot.com koko syksyn ohjelmasta.)

Ei kommentteja: