keskiviikkona, helmikuuta 06, 2008

Aamu-uutisissa

...sanottiin, että Suomen Nairobin-lähetystö on saanut sähköpostitse lähetetyn terroriuhkauksen. Haastattelussa lähettiläs arvioi, että uhkaus ei liity Kenian sisäisiin levottomuuksiin, vaan näyttää tulleen Etiopian tai Somalian suunnalta.

Kenian uutiset käyvät siis sitä jännemmiksi, mitä lähemmäs lähtö tulee. Ensi maanantaina menen ottamaan keltakuume-, kurkkumätä-jäykkäkouristus- ja hepatiitti A rokotukset. Malarialääkityskin pitänee aloittaa.

Olin eilen Nummelassa puhumassa ja yleisön joukossa olivat myös Anna-Liisa ja Esta. Esta näyttää viihtyvän hyvin loskaisessa ja pimeässä Suomessa. Ja onhan Suomi loppujen lopuksi aika eksoottinen maa, niin että miksipä ei täällä viihtyisi.

Supertiistai (ratkaisin sen vieton syömällä sekä Runebergin-tortun että laskiaispullan; jenkeillä oli vaikeampaa, kun oli pakko valita) on vaihtunut tuhkakeskiviikkoon. Illalla Kohtaamispaikkana Kryptassa jälleen vahvaa tavaraa kun Jukka Leppilampi ja Jason Carter johdattelevat kysymään, mitä elinvoimainen kirkko tarkoittaa artistin ja taiteiden näkökulmasta. Tämä siis heti tuomasvesperin jälkeen klo 18.

Ei kommentteja: