keskiviikkona, elokuuta 02, 2006

Terveiset Pilistverestä!

Pilistvere on pienehkö kylä, jolla on korkeatorninen kirkko melkein keskellä manner-Viroa. Me ollaan täällä 21 rippileiriläisen, 7 isosen ja 3 opettajan joukolla. Leiriläisistä 16 on tyttöjä ja 5 poikia, joten järjestys on hyvä ja meininki iloista. Säätkin on suosineet.

Sisällöllisesti tietysti tässä taas tajuaa toisaalta sen älyttömän ison mahdollisuuden, jonka rippileiri antaa, ja toisaalta sen ohuuden, jolla kristillistä uskoa olapsille kodeissa ja koulussa tarjotaan. Yhteiskunnan suurimpana arvona on varmaan vapaus valita. Tietysti se tarkoittaa sitä, että nuoret valitsee niitä vahtoehtoja, joita isoimmalla rahalla heille mediassa tarjoillaan.

Kuviakin on tullut otettua, mutta en saa niitä nyt mun kännykältä tietokoneelle. Ehkä myöhemmin liitän kuvia mukaan raporttiin.

Perjantaina leiri päättyy ja palaamme illalla Suomeen. Tietty haikeus on jo mielessä, vaikka tietysti on kotiväkeä ikävä...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ne kuvat ois kivat!

Arto kirjoitti...

Tsekkaa viesti 5.8.2006, siinä on kaksi kuvaa. Leiriläisten kuvien julkaiseminen netissä ilman lupaa ei ehkä ole kaikkien mielestä kivaa, joten en laita sen enempää niitä tänne näkyviin. Jos olet leiriläinen ja haluat kuvia itsestäsi, niin laita mulle meiliä @nic.fi.