sunnuntaina, heinäkuuta 18, 2010

Uusi virsi?

Olen suhtautunut bloggaamiseen suurin piirtein sillä tavalla, että olen purkanut tänne ajatuksia sen mukaan, kuin on tuntunut hyvältä ja välttämättömältä. Siis jonkinlaisen sisäisen pakon vuoksi. Loppukevät ja alkukesä on ollut aikaa, jolloin olen tuntenut sisäistä pakkoa olla kirjoittamatta. Osittain se on johtunut siitä, että olen halunnut keskittyä enemmän siihen, mitä on kulloinkin käsillä. Osittain tunnistan myös halua luoda tiettyä välimatkaa siihen odotukseen, että mun blogi olisi lausuntoautomaatti kirkolliseen keskusteluun. Sehän ei alunperin ollut ollenkaan ajatuksena, vaikka omasta suuresta syystäni usein kirjoittelu on mennyt siihen suuntaan. Katsotaan, tuoko tauko tähän jonkin uuden näkökulman. Ehkä on syntymässä uusi laulu.

Ymmärrän senkin, että monille vakiolukijoille on voinut olla vähän turhauttavaa käydä silloin tällöin kurkkaamassa, joskos olisin herännyt kesäuniltani. Siksi laitan tällaisen väliaikatiedotteen.

Kesäloma alkoi toissapäivänä eli perjantaina vihkitoimituksella Vanajanlinnassa. Hääpari oli kaunis ja juhla oli koskettava. Oikeastaan siitä on erittäin hyvä laskeutua nyt kolmen viikon lomalle. Käymme torstaina Porissa kuuntelemassa Totoa, mutta muuten varmaan aika menee mökillä Selissä risu- ja halkosavotassa sekä lueskellen. Elokuun ekalla viikolla lähdemme Tiinan kanssa Chicagoon, missä osallistumme Global Leadership Summitiin. Meidän pienen suomalaisen tiimin tehtävänä on samalla valita kiinostavasta puhujajoukosta ne, joita haluamme kuulla Agricolassa 12.-13.11. Varmasti viimeistään Chicagosta käsin päivitän tätä blogia ensitunnelmilla. Muuten, ilmoittautuminen Helsingin tai Jyväskylän Global Leadership Summiteihin tapahtuu osoitteessa www.willowcreek.fi. Hinta nousee 1.9. alkaen 15 eurolla, joten kannattaa ilmoittautua elokuun aikana.

2 kommenttia:

Jukka Ryhänen kirjoitti...

Mikä ihme siinä on että niin moni vieläkin jaksaa diggailla tuota Totoa vaikka se oli 80-luvun juttu. Sitä paitsi äijät on vaihtuneet jo aivan liikaa.

No, onhan se sosiaalinen tapahtuma mitä suurimmassa määrin. Itse olin pari päivää juuri Porissa ja sää suosi jazz-kadulla mukavasti vaikka lähinnähän se oli täynnä toisiaan bongaavia porilaisia...

Anna Arto vaan tulla niitä lausuntoja. Sulla on paljon sanottavaa, miksi siis pidätellä. Älä anna järjestelmän ja virkakoodin estellä. Ehkä voisit perustaa kohta oman seurakunnan?

Voitaisiin tehdä yhdessä retkiä Toton konsertteihin ym. kivaa?

Arto kirjoitti...

No, jos totta puhutaan, Jukka, niin en ole vuosikymmeniin (melkein) enää kuunnellut Totoa. Ehkä tää se oli vain tekosyy lähteä. Laitetaan cooleri nurtsille sinne riittävän kauas lavasta...