maanantaina, toukokuuta 08, 2006

Papas Go East - and Come Back

Eilen sunnuntaina Papas no Mamas keikkaili Parikkalassa (messu klo 10, konsertti klo 13 ) ja Lauritsalassa (konsertti klo 16). Päivä oli mitä kaunein, mikä tietysti tarkoitti sitä, että yleisöä ei ollut hirveästi. Mutta Pappojen fiilis oli hyvä. Lauritsalan keikan jälkeen päästiin vielä saunomaan Saimaan rannalle ja heittämään talviturkit. Raikasta! Aamulla lähdettiin ajamaan klo 8 ja kotiin palattiin klo 23, joten ihan kohtuullisen täysi päivä.
Kyseessä oli mun ainakin toistaiseksi viimeinen keikka Pappojen kanssa, vaikka ei siihen mitään erityistä haikeutta liittynyt. Täytyy kyllä sanoa, että kolme vuotta Papoissa mullisti mun äänenmuodostuksen ja antoi ihan uutta potkua esiintymiseen muutenkin.
Alissa 6 v. oltiin viety sunnuntaiaamuna klo 5.20 lentokentälle Skotlannin-matkaa varten. Haikeina ja pienellä jännityksellä katsottiin, kun pienet maailmanmatkaajat siirtyivät turvatarkastukseen. Alissa sanoi siinä vaiheessa ystävälleen Vilmalle: "Musta tuntuu, että kaikki menee ihan hyvin."
Muutenkin vapaa viikonloppu oli täynnä äksöniä. Lauantaina olin Sakke Karjalan 60-vuotispäivillä Riihimäellä klo 12 ja basistina päiväkoti Paimenen 10-vuotisjuhlassa Vantaalla klo 18! Lupasin mennä hätiin, kun Kangasniemen Hilsun piti lyhyellä varoitusajalla saada bändi kasaan. Oli oikeastaan hauskaa pitkästä aikaa säestää Simojoen Pekkaa keikalla. Muusikon rooli on jotenkin niin täydellisesti erilainen kuin papin rooli.
Perjantaina siivosin risukasat Selin mökin pihasta ja ajoin vesipumpun korjausta varten Saukkolaan ja takaisin. Illalla lähdettiin vielä Siirin kanssa pyöräillen katsomaan palavia makasiineja. Harmi, että ei ollut kameraa mukana. Punaisena loistava ilta-aurinko laskeutui makasiinien liekki- ja savumeren takana. Molemmille taisi tulla lopulta hieman ahdistava olo kännisten laumojen öristessä kaupungin kaduilla. Päätimme, että iltaa on mukavampi viettää kotona.
Tänään klo 19 on tarkoitus osallistua keskusteluohjelmaan Radio Deissä. Puhutaan kirkosta ja uskosta tässä ajassa.
Ja huomenna klo 16.30 Bill Clinton puhuu Tampere-talolla. Lupasin Korholan Eija-Riitalle kyydin sinne, joten saan varmaan mielenkiintoisia kansainvälisiä kuulumisia jo matkalla!

Ei kommentteja: