torstaina, toukokuuta 04, 2006

Kiireen keskeltä...

Viimeiset viikot ja päivät on olleet käsittämättömän täynnä kaikkea mahdollista. Ei jää aikaa sille kaikkein tärkeimmälle eli blogin päivittämiselle ;-)
Kun sanotaan, että laiska töitään luettelee, niin tässä tulee nyt oman mielenrauhan vuoksi pieniä poimintoja kommentteineen.
- Torstaina 28.4. klo 17.10-20.30 neljä luentotuntia teologiseen tiedekuntaan pyrkiville, Huippuvalmennus, Saksalaisella koululla. (Lupauduin tähän Laajasalon Teemulle, kun ajattelin, että mulla on vielä toukokuussa muutama ilta vapaana. No nyt sitä ongelmaa ei enää ole. Onneksi näitä iltoja on enää neljä edessä. Sinänsä opettaminen on erittäin motivoivaa ja hauskaa pitkästä aikaa!)
- Sunnuntai 30.4. messu Tuomiokirkossa klo 10 (avustajana), aluetyön tukiryhmän kokous Ruoholahdessa klo 13, nuorison Wappu 06 rukoushetki klo 15 Kryptassa (puhuin jotain Hyvän Paimenen merkityksestä vapun vietossa). Iltaa vietettiin kotona veljeni Eeron perheen kanssa.
- Vapunpäivä 1.5. Jeesus-marssi klo 12 (paljon oli helluntailaisia ja erilaisia tosiuskovaisten porukoita kyltteineen, luterilaiselle papille tekee ihan hyvää olla välillä tällaisessakin joukossa), klo 13 Lasse Heikkilän säveltämä Suomalainen messu (joka ei siis ole messu, vaikka sillä onkin jokseenkin jumalanpalvelusta noudattava rakenne), jossa mulla oli 5 min saarnavuoro. Julkaisin pitämäni puheen tässä blogissa. Illalla menin vielä klo 21-24 Palvelevan puhelimen päivystykseen.
- Tiistai 2.5. alkoi aamupiirillä ravintola Omenapuussa klo 7.30. Valtosen Olli oli matkoilla, joten mulla oli juonto- ja saarnavuoro (en tajua missä välissä olin valmistellut puheenvuoroni, onneksi Jaanan psalmijohdanto oli hyvin valmisteltu). Klo 9.30 kehityskeskustelu tuomiorovastin kanssa venähti melkein pariin tuntiin (hyödyllistä oli, paljon tosin jäi vielä kesken). Klo 11.30 tapasin erästä Amerikan-ystävää. Klo 14 mulla oli tapaaminen aikuisrippikoululaisen kanssa ja klo 15 Vanhalla kirkolla katsottiin äänentoistolaitteita keskiviikkoa varten. Kävin hakemassa Alissan tarhasta, tein ruuat ja makasin sohvalla 15 min. Klo 19 oli illallistapaaminen Bill Hybelsin ja parinkymmenen muun pastorin kanssa ravintola Lasipalatsissa. Se päättyi klo 22 aikaan, jonka jälkeen menin vielä toimistolle valmistelemaan keskiviikon siunasupuheen.
- Keskiviikko 3.5. alkoi klo 8.30 Vanhasta kirkosta, jossa kävin varmistamassa, että äänentoistolaitteet ja muut järjestelyt toimivat klo 10 tilaisuutta varten. Klo 9 alkoi pappeinkokous Annankadun takkahuoneessa. Livahdin sieltä klo 9.55-10.30 Vanhaan kirkkoon avaamaan Bill Hybelsin puhetilaisuuden (liittyy Suomessa 28.-29.10. järjestettävään Global Leadership Summitiin, jonka valmistava kokous tämä oli, tästä lisää varmaan myöhemmin). Palasin pappeinkokoukseen, jossa mulla oli puolen tunnin alustus aikuistyön haasteista. Klo 12 kokous päättyi ja ehdin kuulemaan Hybelsin puheen jälkimmäisen osan juuri sopivasti lausuakseni tilaisuuden päätössanat (tilaisuuteen osallistui reilu satakunta pastoria eri kirkkokunnista). Klo 13.30 oli sinaustilaisuus Hietsun vanhassa kappelissa (poikkeuksellisesti arkkuhautaus, joten tilaisuus päättyi vasta 15 jälkeen). Kävin toimiston kautta ja vein Kryptan ovelle infolapun, että Kohtaamispaikka ja Tuomasvesper ovat Kappelissa. Myöhästyin vähän Tuomasvesperin treeneistä ja tajusin vasta siellä, että oli mun liturgiavuoro (eli valitsin päivän rukoukset ja evankeliumitekstin). Kohtaamispaikassa klo 18 vierailu Markku Kuusjärvi Kadulta kotiin -projektista (Markun esitys oli valitettavasti aivan liian pitkä ja rönsyilevä, vaikka aihe oli mitä käytännöllisin, siis apua Pietarin katulapsille). Olin aika poikki, kun pääsin kotiin klo 21 aikaan.
- Tänään torstaina on vapaapäivä, joten aamulla käytiin Siirin kanssa ostoksilla, klo 12 oli Helsingin ekumeenisen toimikunnan kokous ja klo 17.10-20.30 pitäis olla iskussa Huippuvalmennusta varten.
- Huomenna perjantaina aion ajaa Vihtiin tekemään risusavottaa. Onneks on kevät ja aurinko paistaa!

Ei kommentteja: