maanantaina, maaliskuuta 08, 2010

Käsittämätöntä!

Egyptiläinen isoäiti Eveline Fadayel aiotaan karkottaa Suomesta. En voi ymmärtää, perhekäsitystä, joka johtaa tähän juridiikkaan. Mitä tässä voi tehdä?

Muuten ei tee yhtään mieli kirjoittaa mitään blogiin. Itse asiassa olin talvilomalta paluun jälkeen neljä päivää vähän kipeänä, joku epämääräinen vatsapöpö, joten ehkä tässä on olo vähän huonossa hapessa. Asioita kyllä olis vaikka kuinka paljon, joihin mielelläni ottaisin kantaa, mutta jotenkin nyt tympii kirjoittaminen. Olkoon siis vaikeneminen tässä kultaa.

Paitsi ehkä se nyt kuitenkin kannattaa sanoa, että arkkipiispan vaalin kannalta asiat ovat edenneet melkein käsittämättömän myönteisesti. Tietenkään vaalin tulosta ei pysty ennalta tietämään, mutta olen joka tapauksessa myönteisesti yllättynyt siitä, miten vahvaa kannatusta ja kannustusta Miikka on saanut. Karismaattisuuteen kuuluu väistämättä se, että persoona jakaa mielipiteitä, ja sen huomaa selvästi tässäkin. Olen postittanut oman ääneni ja torstaina on tarkoitus ajaa Turkuun jännittämään tulosta. Oliskohan silloin jo fiilistä kirjoittamiselle?