torstaina, marraskuuta 12, 2009

Innostus tarttuu

Yhden vuorokauden sisällä tapahtui muun muassa seuraavaa:

To 15.30 GLS:n palauteseminaarissa World Visionin tiloissa Lönnrotinkadulla. Palaverin lopuksi meidän haastettiin mukaan keräykseen Kenian Baringon ruoka- ja hygieniahuoltoprojektin jatkamiseksi. Rahaa tarvitaan kuulemme 250.000 eur, jotta projekti pyörii maaliskuuhun saakka. Haaste otettiin vastaan ja luvattiin esittää se edelleen GLS:iin osallistuneille.
To klo 17.15 saavuin Tuomiokirkon kryptaan, missä kertausriparilaiset olivat jo kokoontuneet valmistelemaan iltaa. Kerroin lyhyesti WV:n haasteesta M:lle, joka oli juuri miettinyt vastaavanlaista ideaa.
To klo 18.00 kerroin haasteesta tilaisuuden aluksi ja rekrytoimme a) neljä henkilöä hoitamaan kryptan marrasmyyjäisten puuronmyyntiä Baringon hankkeen hyväksi sekä b) kaksi miestä keräämään kolehdin iltahartauden jälkeen.
To klo 19.30 esilaulajana Cantores minores iltahartaus (Evensong), Tuomiokirkko. Paikalla oli kuorolaisten lisäksi ehkä noin 80 henkeä. Kolehti kerättiin ovilla poistuttaessa ja se tuotti 306 euroa. Se on siemen.
Pe 7.30 Agricolan aamumessussa liturgina.
Pe 8.00 Tuomasyhteisön messukokous Agricolan kryptassa. Buukkasin alustavasti 17.1. messun MATKALLA-porukalle ehdottaakseni kolehtikohteeksi Baringoa. Jouduin lähtemään kesken kokouksesta, mutta san aamupäivällä tiedon, että Baringo projektiin on kerätty jo syyskuussa, joten kohde on tuttu ja ok Tuomasmessun kannalta.
Pe klo 8.30 Ekumeeninen aamurukous, Studium catholicum. Rukouksen jälkeen nauttiessamme dominikaaniveljien hyvästä kahvista kuulin, että H. aikoo ehdottaa Baringoa oman koulunsa avustushankkeeksi. Myöhemmin aamupäivällä kuulin, että hanke on hyväksytty koulussa ja sille on perustettu World Visioniin oma viitenumero, jonka kautta voidaan seurata keräyksen edistymistä.
Pe iltapäivä omassa toimistossa ja puhelimessa. T. ilmoittautui heti 17.1. messun juontajaksi! Rekrytointi alkaa heti ja jatkuu tulevana sunnuntaina, kun olen itsekin Tuomasmessussa, tällä kertaa liturgiavuorossa. Oman haasteprojektin miettimistä puhelujen ja välttämättömien toimistotöiden lomassa.
Pe klo 15-17 Pappi tavattavissa, Tuomiokirkko.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Arto,
taidat olla vähän eri ajanlaskussa kuin muut:)
T. Terhi ja Mikko