sunnuntaina, joulukuuta 14, 2008

Kaikkea kivaa

Kävelin Lähetyskirkolta kotiin Kauneimpien joululaulujen jälkeen joskus siinä ennen kahdeksaa illalla. Taivas oli yllättävän kirkas ja kuu paistoi kirkkaana. Tähtitorninmäen näkymä Uspenskille ja meille kotiin oli aika upea. Ei ollut kameraa mukana, joten laitetaan tähän lohdutukseksi kuva meidän parvekkeelta jonain kauniina päivänä.

Takkaan sijoitettu jouluseimi alkaa olla kohta valmis. Tiina ja Alissa kävivät lauantaina seimikurssilla tekemässä pari lammasaitausta. Tähti hankittiin seinään ja karjaa on kiitettävästi levitetty ympäri asetelmaa. Kaivon ääressä seisoo John Smith ja kolme komeaa hevosta. Paimenten katos on vasemmassa reunassa. Enää siis puuttuu itse Betlehemin talli ja pyhä perhe. Niiden vuoro tulee ensi viikonloppuna.

Tällä alkaneella viikolla on vielä monenlaista pientä hommaa, pääasiassa kivoja asioita. Huomiseksi pitäisi tosin vielä vääntää iso kasa Päivän Sanoja videoitavaksi. Keskiviikkona on muun muassa pastoraalipubliikki tuomiokapitulissa (!) ja Tuomiokirkon joulupuurot. Torstaina vietämme Kaisiksen koulun joulukirkkoa klo 9. Tulevan viikonlopun varasin vapaaksi jo hyvissä ajoin. Lauantaina tulee nimittäin tasan kymmenen vuotta mun pappisvihkimyksestä Kuopiossa 20.12.1998. Lauantaiaamuksi olen suunnitellut sen kunniaksi pienimuotoista ystävätapaamista.

Kaikkein kivointa on kuitenkin se, että Siiri tulee takaisin Suomeen maanantaina! Kolmen kuukauden oppijakso Englannissa alkaa olla onnellisesti ohi ja joulua saadaan viettää kaikki yhdessä. 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienon kuvan olet ottanut, mutta kyllä tämä blogi vaatisi myös kuvan tästä selostamastasi seimiasetelmasta. Voit toki vetää yksityisyyden rajan tähän kohtaan.

Jan A