lauantaina, kesäkuuta 14, 2008

Kultahäät


Tänään vietettiin hyvien ystävien seurassa ja Saalem Brass -puhallinorkesterin säestyksellä isän ja äidin kultahäitä. Morsiamella oli kielokimppu, koska oli Kielon päivä, ja sulhasella oli rusetti kaulassa. Oikea päivämäärä sattui lauantaille, kuten silloin 50 vuotta sitten eli 14.6.1958.

Meistä lapsista paikalla olimme sattumalta vain me veljekset eli minä, Eero ja Juha perheinemme. Susanna on perheensä kanssa Leenan luona Floridassa, eikä Kaisakaan pystynyt tällä kertaa lähtemään Sydneystä juhlimaan. Viimeksi oltiin kaikki sisarukset yhdessä isän 80-vuotispäivillä kaksi vuotta sitten, joten kyllä me kohtuullisesti osataan juhlia yhdessä.

Jostain syystä kaikki sadekuurot kiersivät juhlapaikan, niin että saatiin oikeastaan täydellinen pilvipoutainen sää. Illemmalla kotiin ajaessa vasta alkoi sataa. Helsingin päällä oleva iso saderintama tosin tarkoittaa sitä, että huomiseksi aamuksi senaatintorille suunniteltu Pohjois-Karjalan maakuntapäivien messu täytyy siirtää sisälle kirkkoon. Tervetuloa sinne joka tapauksessa!

Ei kommentteja: