perjantaina, tammikuuta 04, 2008

Nettirippi

Päivä alkoi surkeasti. Epäonnistuin totaalisesti eräässä tapaamisessa, jonka aihe ei ollut minulle alunperinkään oikein selvillä. Lopputuloksena oli se, että suututin kyseisen henkilön (jota en aiemmin tuntenut) ilmeisen perinpohjaisesti. Varmasti asia tulee jossain muodossa uudestaan eteen. Sen sijaan, että olisin osannut fiksusti hoitaa jo lähtökohtaisesti turhauttavan asian vähin äänin päiväjärjestyksestä ja tuottaa lähimmäiselle edes hieman hyvää mieltä, tulin siis pahentaneeksi tilannetta ja siirtäneeksi turhauman käsittelyn tulevaisuuteen. Hölmöläisen hommaa, mutta joskus se vaan menee niin. Mea culpa.

Ehkä sen verran tilanteesta oli hyötyä, että syöksyin suin päin käsiksi toimistotöihin ja sain jotain tilastointia ja raportointia valmiiksi. Toiset asiat ovat edelleen pahasti kesken, tärkeimpinä kristittyjen ykseyden rukousviikon ohjelma ja Kryptan kohtaamispaikan järjestelyt. Rukousviikon osalta aika alkaa käydä vähiin, kun sen alkuun on enää kaksi viikkoa. Tuomasmessun nettialttarin tiimoilta pidetty kokous keskiviikkona sen sijaan oli innostava, kun siinä on erinomainen, oma-aloitteinen tiimi.

Huomenna Tuomasyhteisön toimisto muuttaa HelsinkiMission tiloista Agricolan kirkolle. Sovimme tuomaspapiston työnjaossa, että mun vastuulle tulee toimisto ja messuprosessi, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että pahasti kesken oleva psalmikirjan kirjoittaminen siirtyy hamaan tulevaisuuteen. Tulen tämän kevään aikana käyttämään jonkinmoisen osan virkavapaastani Tuomasmessun asioihin, jotka tosin liittyvät hyvin läheisesti virkatehtäviin tuomiokirkkoseurakunnan aikuistyössä. Olen siinä sivussa varannut aikaa myös pastoraalikurssien suorittamiseen, koska sekin urakka on nyt hyvä suorittaa loppuun.

Lauantaina toivotan kaikki sydämellisesti tervetulleiksi Tuomiokirkon iltakirkkoon klo 18 ja sunnuntaina klo 10 Tuomiokirkon loppiaismessuun!

1 kommentti:

Aukku kirjoitti...

Katolisen kirkon synnintunnutusautomaatti

http://www.youtube.com/watch?v=KgmQM9cDPHk