keskiviikkona, marraskuuta 14, 2007

Nuorten kanssa Kryptassa

Kohtaamispaikkana Krypta tänään klo 18: aiheena oli VillageLife eli Suomen Lähetysseuran nettiin perustama virtuaalinen lähetystyön hanke. Asiaa esitteli henkilökohtaisesti ja asiantuntevasti kummisihteeri Laura Koivulahti. Samalla Laura esitteli SLS:n kummilapsityötä.

Valitettavasti Kohtaamispaikan kävijämäärä on koko syksyn ajan ollut alamaissa, koska se ei ole noussut seurakunnan omassa tiedotuksessa esiin. Väkeä oli tänään paikalla kolmisenkymmentä, suurin osa nuoria God's Gasista, mikä tietysti oli erittäin mukavaa. Sain sitä kautta jopa yhden entisen riparilaisen Facebook-kaveriksi :-)

Joka tapauksessa samaan aikaan, kun seurakunnan oma tiedotus rämpii aivan alkeellisten resurssien puutteessa, seurakuntayhtymä maksaa 300.000 euroa mainostoimiston kautta toteutettavasta kampanjasta. En ole katkera, mutta kuitenkin... Onko tosiaan niin, että meidän seurakunnassa tekemä työ ei ole mainostamisen arvoista, mutta itseironia on?

Mutta ei mennä asioiden edelle. Annetaan mainoskampanjan ensin puhua puolestaan. Ensi keskiviikkona Kohtaamispaikassa Teemu Laajasalo on luvannut ruotia kampanjaa oikein isän kädestä. Pysykää siis kuulolla.