lauantaina, huhtikuuta 14, 2007

Kirja ja matka

Kirja, jota viime joulukuussa lähdin Roomaan kirjoittamaan, on siis tulossa parin viikon päästä painosta. Sen nimi on Syvistä vesistä valoon - rukousmietiskelyjä psalmitekstien äärellä ja kustantaja on Katharos Oy, jonka sivuilta löytyy esittelytekstiä. Kirjalla on hintaa 27,90 ja sen voi tilata suoraan Katharoksen sivuilta Bookplus.fi-palvelun kautta. Odotan innolla kirjan saamaa vastaanottoa. Antaako kirja sitä, mitä lukijat odottavat? Löytääkö se uusia, yllättäviä lukijoita? Miten teksti otetaan vastaan? Vaikka kirjan ilmestyminen ei ole mikään vuosisadan merkkitapaus, huomaan, että sillä on mulle iso arvo. Samalla se muistuttaa siitä, että olen luvannut kirjoittaa siihen myös toisen osan.

Samalla ilmoitan, että matka Roomaan ja Assisiin toteutuu jälleen AREAn kautta 18.-22.10.2007. Matkaa ei nähtävästi vielä löydy AREAn nettisivuilta, mutta lisään linkin heti, kun se sinne tulee. Jos olet kiinnostunut, voin lähettää sulle pdf-esitteen sähköpostitse. Hintaa tälle räätälöidylle matkalle tulee 1180 e/2hh tai 1295 e/1hh. Se sisältää lennot, hotellit, puolihoidon, opastukset, bussikuljetukset. Omaa rahaa paikan päällä ei siis hirveästi tarvitse muuten kuin välipaloihin ja tuliaisiin. Ilmoittautuminen Kati Ojaselle @area.fi tai 010-8189300. vain 25 ensin ilmoittautunutta voidaan ottaa mukaan ja osa paikoista on jo myyty. Kannattaa siis toimia hyvissä ajoin.

2 kommenttia:

JSilvanus kirjoitti...

Kirja on aika kallis, ainakin näin opiskelijalle! Kannattaako hankkia? (Onko tämä tyhmä kysymys? :) )

t. Juha

Arto kirjoitti...

No, kysymykset ei koskaan ole lähtökohtaisesti tyhmiä :-)
Se, kannattaako kirjaa hankkia, on tietysti täysin henkilökohtainen kysymys. Kirja on tarkoitettu virikkeeksi ja oppaaksi psalmien lukemiseen. Ja psalmien lukeminen on alkuseurakunnasta alkaen ollut kristittyjen tapa ravita omaa hengellistä elämää. Eli jos luet psalmeja, etkä kaipaa erityisesti mitään virikettä tai selitystä niiden rinnalle, kirjaa ei kannata hankkia. Jos luet psalmeja ja kaipaat niiden avaamista, kirja on sinulle. Jos et lue psalmeja, mutta arvelet, että voisit lukea, jos joku selittäisi, miten niitä luetaan, kirja on sinulle. Jos et lue psalmeja, eikä ne edes kiinnosta sinua, kirja ei ole sinua varten (ainakaan tässä elämänvaiheessa)...