torstaina, tammikuuta 11, 2007

Kesä jatkuu

Kävin eilen tarkistamassa, onko soutuvene turvallisesti Westendin rannassa. Oli jotenkin erikoinen tunne seistä siinä tammikuisessa illassa, kun laineet liplattivat rantaan, kuu paistoi ja leppoisa tuuli hyväili kasvoja. Olis aivan hyvin voinut lähteä souturetkelle. Viime vuonna muistaakseni näihin aikoihin kävelin Varsasaareen jäitä pitkin...

Arkinen puurtaminen alkaa näkyä siinä, että illalla ei ole enää suurta halua avata tietokonetta ja alkaa kirjoittelemaan. Siksi blogin päivittäminen nähtävästi harvenee väistämättä. Oli kiva taas tiistaina aloittaa ravintola Omenapuun aamupiiri, jossa kerroin Rooman-terveiset. Viikon aikana olen käynyt useita kastekeskusteluja, yhden aikuisriparin ja kirkkoon liittämisen, muutamia työkokouksia ja sielunhoitotilanteita. Lisäksi kuin huomaamatta aikaa vie erinäisten tiedotteiden, esitteiden ja muun tiedon tuottaminen pohjattomalta tuntuvaan informaatiokaivoon. Isoimpina juttuina tietysti 17.1. alkavat Kryptan kohtaamispaikkaillat ja 18.1. alkava kristittyjen ykseyden rukousviikko. Laitan näistä tietoa myös tänne blogiin vähän myöhemmin.

Huomenna eli perjantaina nousen aikaisin SASsin koneeseen ja lennän Arlandaan jatkaakseni siitä matkaa Linköpingiin. Siellä on piispa Martin Lindin koolle kutsuma Sant' Egidion ystävien tapaaminen, eräänlainen pienoisretriitti, jonka Leonardo vetää. Osallistujalistassa näytti olevan toinenkin tuttu nimi, Roomassa ruotsalaisen kirkon pappina toiminut Willy Haag.

Tiina viettää maanantaina synttäreitä, joten järjestin sen kunniaksi pienen perheristeilyn. Tapaan Tiinan ja tytöt Tukholmassa sunnuntaina ja tulemme yhtä matkaa takaisin maanantaiaamuksi Helsinkiin. Seuraava blogin päivitys siis tapahtunee ensi viikon puolella.

Ei kommentteja: