lauantaina, joulukuuta 16, 2006

Kotona

Keskiviikko oli sitten viimeinen päivä Roomassa. Pakkasin tavarani aamulla ja Alberto tuli noutamaan minua klo 10 tienoilla. Hän oli järjestänyt niin, että pystyin kirjoittamaan rauhassa heillä kotona vielä pari tuntia aamupäivällä ja pari iltapäivällä. Kun klo 16.06 laitoin läppärin kannen kiinni, käsikirjoitus oli valmis! Pitää olla tosi tyytyväinen ja kiitollinen Jumalalle.

Kun tulin kotiin torstaina aamuyöllä, oveen oli askarreltu iso plakaatti "Tervetuloa kotiin, isi!" Oli kiva viedä torstaiaamuna Alissa pitkästä aikaa kouluun ja jutella kaikista tärkeistä tapahtumista. Jotenkin vaan tajuaa jälleen, että Alissa on jo niin hirveän iso tyttö... Vaikka kyllä se onneksi vielä ilahduttaa meitä kotona yli kymmenen vuotta vielä ainakin, jHs.

Kävelin tänään Aleksin joulukadun päästä päähän ihan vaan muistuttaakseni itseäni, että Helsingissäkin on mahdollista saada väentungos aikaan. Stockan herkussa tapasin heti ensimmäiseksi Rollea vaimoineen punnitsemassa luomukasviksia. Ohjelmassa on valmistautumista jouluun ja uuteen vuoteen, joka alkaa seurakuntatyön merkeissä.

Kevään messuvuorot on jaettu Tuomiokirkossa ja mun osaksi tuli kaikkiaan neljä (!) saarnavuoroa. Voi siis kuvitella olevansa vierailevana tähtenä. Ensimmäinen vuoro on loppiaisen jälkeisenä sunnuntaina 7.1. klo 10. Tervetuloa messuun silloin!

Ei kommentteja: