lauantaina, elokuuta 05, 2006

Tämä ei toistu!


Eli siis tämä luokka ei varmaan enää koskaan kokoonnu ihan tällä samalla kokoonpanolla. Ikimuistoinen leiri meillä kuitenkin oli. Leiriläiset osoitti olevansa uskomattoman hienoja tyyppejä jokainen. Isoset oli täysillä mukana. Opettajatiimikin toimi loistavasti.

Eilen saavuttiin Länsisatamaan 21.30 aikaan. Moni varmaan odotti jo kovasti omaa sänkyä, mutta kyllä haikeuttakin oli ilmassa. Mun päällimmäisenä ilona ehkä oli se, että loppukokeessa useimmat osoittivat todella sisäistäneensä kristillisen uskon perusjuttuja. Tietysti se näkyi jo leirin aikana. Monen kohdalla aika hatarista lähtötiedoista tehtiin isoja hyppyjä Jeesuksen tuntemiseen. Hyviä kysymyksiäkin osattiin esittää, eikä asioita nielty pureskelematta.

Vika ilta Pilistveren kirkossa me vietettiin messua, jossa tekstinä oli Jeesus pesee opetuslasten jalat. Ja sitten me opettajat pestiin kaikkien jalat. Ja vietettiin lyhyt ehtoollishetki sen jälkeen.

Hauskaakin oli niin, että vedet tuli silmistä välillä. Oheisessa kuvassa ryhmien piti suorittaa tehtävä läikyttämättä vettä. Kolmentoista kierroksen keppijuoksi oli kans aika hauskaa katseltavaa.

Ja sää suosi.

Tänään on yhden leiriläisen kaste, joten pitää alkaa valmistautumaan siihen. Huomenna alkaa parin viikon lomanpätkä.

Leiriläisten ja vanhempien tapaaminen pe 25.8. klo 18 Meritullin seurakuntatalolla!

Ei kommentteja: