tiistaina, heinäkuuta 11, 2006

Haluatko auttaa Pietarin katulapsia?

Tässä on todella KONKREETTINEN mahdollisuus antaa omaa aikaansa Pietarin katulasten hyväksi. Sain nimittäin juuri tietää, että Pietarin katulapsia auttavassa projektissa on tilaa kahdelle miehelle 10.-20.8. Homma on remonttihommaa, jota tosin saa tehdä niin paljon kuin jaksaa. Lepolomalle sinne ei kannata lähteä, mutta työtä tehdään kunkin kykyjen mukaan.

Lainaan suoraan Päivi Karjalalta saamaani viestiä: "Matkat, viisumit, ruoka, asuminen, jopa puhtaat lakanat ovat ilmaiset (hotelli Moskova lahjoittanut vuodevaatteita ja sänkyjä), keittiö notkuu ruokaa, iltaisin käyvät ulkona syömässä paikallisissa kuppiloissa. Asuminen katulasten venäläisten hoitajien, tulkin, muun naisapuväen kanssa samassa tsaarin tyttären rakennuttamassa 2000 m2 talossa, jossa piha keskellä Pietaria, metroasema lähellä, kaupat lähellä. Lapset säikkyvät alkoholin hajua. Pyydetään, että vapaaehtoiset eivät joisi tai nauttisivat vain kohtuullisesti alkoholia (pihalla on hyvä tupakointipenkki). Jos olisin mies jolla aikaa, viettäisin siellä 10 v. Ilmoittautumiset Satu Ruhanen 050-5646910."

Kadulta kotiin -projektista löytyy lisää tietoja netistä. Sen taustalla on Tampereen seurakuntayhtymän hallinnoima Martinus-säätiö, projektipäällikkö Markku Kuusjärvi 040-5570409.

Ei kommentteja: